De twee meest arrogante bewegingen van replica Rolex horloges

Er zijn duidelijke verschillen in uiterlijk tussen de twee bewegingen.Het meest opvallende is dat het triplex en de basisplaat twee stijlen zijn. Het CAL.3235-uurwerk maakt gebruik van een platina-platingproces. Sommige mensen vinden dat replica horloges de textuur er erg geavanceerd uitziet en sommige mensen vinden dat de 3135 er niet natuurlijk en glad uitziet. Omdat het beide producten van de Rolex-familie zijn, zijn de PARACHROM-veerveer en de gewichtsbalans hetzelfde.

Het paneel van het 3135 uurwerk wordt vastgezet met twee schroeven om de voorplaatvoeten te vergrendelen. Het defect is dat de voorplaatvoeten gemakkelijk breken of breken wanneer er een zwaartekrachtbotsing is replica horloges, wat de reistijd beïnvloedt. Het 3235 uurwerk maakt gebruik van kogellagers.

Het ontwerp van het 3235-ontsnappingswiel maakt gebruik van precisie-elektrovormtechnologie en maakt gebruik van nieuwe antimagnetische legeringsmaterialen. Het balanswiel verschilt niet veel van het 3135-uurwerk en dezelfde antimagnetische dubbellaagse blauwe niobium-zirkoniumlegering wordt gebruikt. Hetzelfde is een cross-type balanswielbrug.Er is een K-gouden schroef voor fijnafstelling aan de linker- en rechterkant van het 3135-uurwerk. Het 3235-uurwerk replica horloges heeft slechts één kant die fijn kan worden afgesteld.

Analyseer in zijn geheel dat het nieuwe 3235-uurwerk gemakkelijker te vervaardigen en te installeren moet zijn, wat de productie-efficiëntie en output effectief kan verbeteren. Tegelijkertijd is het duurzaam replica horloges als het niet onderhevig is aan sterke schokken. onderhoud is te vergelijken met het uurwerk 3135. Eenvoudiger. Natuurlijk, hoewel het 3135 uurwerk een oud uurwerk is, heeft het de test van 30 jaar wind en regen doorstaan ​​en zijn waarde bewezen. Het onderling vervangen van het uurwerk heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Als je mij moet vragen welk uurwerk het meest stabiel presteert, zal ik zonder aarzelen antwoorden dat je een ETA uurwerk bent, hoewel er veel uitstekende uurwerken zijn in zelfgeproduceerde uurwerken. Maar de meeste van hen zijn bedoeld om de verfijning en oogverblindende vaardigheden van het uiterlijk te vergroten. ETA-bewegingen replica watches worden veel gebruikt door grote merken om de meest populaire bewegingsoplossing te worden. Vooral vanwege de lage kosten en het gemakkelijke onderhoud, en nog belangrijker, de uitstekende duurzaamheid. Mijn vrienden Water Ghost en Royal Oak horloge werden per ongeluk ernstig vernield en het uurwerk was ernstig beschadigd.